!

Hur fungerar det?

Sprutförzinkning är en typ av ytbehandling som används för att skydda metallytor från korrosion. Processen innebär att zinkpartiklar sprutas på ytan av ett metallobjekt med hjälp av en sprutpistol eller liknande utrustning. Zinkpartiklarna smälts på ytan och bildar en tät och skyddande zinkbeläggning.

Fördelen med sprutförzinkning är att det ger en jämn och enhetlig beläggning även på komplexa ytor och svåråtkomliga områden. Det kan användas för att skydda olika typer av metaller, inklusive järn, stål och aluminium. Zinkbeläggningen fungerar som en korrosionsskyddande barriär genom att ge ett lager av zink som skydd vilket försvårar och förhindrar korrosionsprocessen av den underliggande metallen.

Sprutförzinkning används ofta på metallkonstruktioner och delar som är utsatta för extrema miljöförhållanden, såsom stålkonstruktioner i kustnära områden eller inom kemisk industri. Det bidrar till att förlänga livslängden på metallprodukter och minskar behovet av löpande underhåll och reparationer.

Vi använder oss av säkra metoder

Vi är stolta över att erbjuda ett sprutförzinkningssystem som är speciellt utformat för att ge optimalt skydd mot korrosion och andra skador. Vår process involverar noggrann rengöring och förberedelse av ytan för att kunna garantera ett hållbart resultat som står sig över tid. Därefter applicerar vi en högkvalitativ zinkbeläggning som bildar en motståndskraftig yta. Resultatet är en hållbar och tålig yta som står emot korrosion, rost och andra skadliga påverkningar. Genom denna behandling förlänger du livslängden på ytan, vilket med andra ord innebär att det kan ses som en mycket klok investering.

Vi lägger stor vikt vid att leverera kvalitetssäkra resultat med precision och noggrannhet i varje steg av vår sprutförzinkningsprocess. Vår personal är utbildade specialister inom sprutförzinkning och arbetar för att säkerställa att varje yta får den bästa behandlingen. Vi använder moderna tekniker och noggrant utvalda material för att uppnå bästa resultat. Varje yta behandlas med omsorg och professionalism för att garantera en jämn och korrosionstålig beläggning.


Ta kontakt med oss idag!

Vill du veta mer om hur en sprutförzinkning går till? Eller vill du ha in en kostnadsfri offert? Då kan du kontakta oss direkt! Vi svarar alltid med kort varsel och kan besvara alla frågor du kan tänkas ha.

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify